Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos finomságok ebédre: 3 szenzációs tipp krémsajttal!

default user icon
MME
Mondj búcsút a megszokott ízeknek és dobd fel az ebédet krémsajtos finomságokkal. A gyors, könnyű és istenien finom menünkbe te is biztosan rögtön beleszeretsz majd. És mi a közös a 3 fogásban?! A Philadelphia krémsajt mennyei ízvilága, amely minden ételt különlegessé tesz.
1. Krémsajtos krémleves

A tavasz színei az asztalon is megjelenhetnek. Ehhez készíts egy egyszerű és finom krémlevest például brokkoliból, amelyhez mindössze annyit kell tenned, hogy erőlevesben puhára főzöd az alapanyagokat és botmixerrel pürésíted, miközben hozzákevered a menü főszereplőjét, a krémsajtot.

A kérmsajtos brokkolikrémleves receptjét itt találod! >>>  
2. Főétel krémsajttal

Ha nem szeretnéd teljesen száműzni a hagyományos fogást a menüből, készítsd el egyik kedvencünket, a csirkét, különlegesebb módon: bolondítsd meg krémsajttal. Az ízek kánaánját érheted el, ha többféle zöldséggel, például padlizsánnal, lilahagymával és cukkínivel sütöd készre. A felszeletelt zöldségeket zöldfűszerekkel párold meg, majd az előre bepácolt csirkemelleket pirítsd át. Tepsibe téve, sütés előtt semmiképp se felejtsd el a tetejét egy kis krémsajttal megkoronázni, amely sütés közben szépen rápirul a húsra.

A krémsajtos csirkemell receptjét olvasd el itt!>>>  
3. Muffin édesen és sajtosan!

Egyszerű, gyors és nagyon finom – sokan ezért is szeretik a muffint, mindemellett pedig egy sokféleképpen variálható finomság. Próbáld ki a krémsajtos változatát, ha új ízélményre vágysz! A kókuszos-meggyes muffin pillanatok alatt elkészíthető, így a váratlan vendégeket is könnyedén lenyűgözheted ezzel a mennyei desszerttel.

Legjobb muffin receptek >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss