Kolbászos grillfalatkák

default user icon
1 4/5
Kolbászos grillfalatkák

Hozzávalók

  • 300g sertéshátszín
  • 200g szafaládé
  • 100g csípős kolbász
  • 1 db sárga paprika
  • 1 db zöld paprika
  • 1 db piros paprika
  • 3 db vöröshagyma
  • grillfűszerkeverék
  • zsiradék
  • alufólia
  • 4 db hosszú hústű

Elkészítés

    A hátszínt vágjuk kisebb kockákra, a szafaládét, a kolbászt, valamint a hagymát pedig szeljük egyenlő vastagságú karikákra.
    A megmosott zöld, piros és sárga paprikát vágjuk egyenlő nagyságú darabokra, majd pároljuk meg.
    A húsokat forgassuk a grillfűszerbe, majd az alapanyagokat váltakozva tűzdeljük fel a hústűkre. A felforrósított zsiradékban süssük át, aztán egyenként csomagoljuk alufóliába, tegyük egy tepsibe, és sütőben 190°C-on kb. 15 percig süssük a nyársakat.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Fülöp Sándor 10 hónappal ezelőtt
Hali! Szafaládé helyett én inkább füstölt szalonnát javasolok, a szafaládé sokkal hamarább fő, sül mint a többi hozzávaló! Üdv Nani.

Hasonló Receptek