Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kecsegéből is süteményt készítenek az Ide süss! legújabb versenyzői

default user icon
MME
A főzős reality-k tengerében a nézők egyik kedvence volt tavaly tavasszal az Ide süss!, amely egy izgalmas sütiverseny amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok számára. Az ország nagy sütiversenye március 25-én 20 órakor nem egy, hanem rögtön három új évaddal tér vissza a VIASAT3 képernyőjére, ezúttal Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével.

Az Ide süss! legújabb évadait a Gödöllői Grassalkovich-kastélyban forgatták. A nagy sikerrel debütáló sorozatban a nézők által kedvelt Sass Dani nem akármilyen műsorvezetőtársat kapott Ábel Anita személyében, aki frappáns megszólalásaival teszi még szórakoztatóbbá a produkciót. Anitát kutyája is elkísérte a forgatásokra, így Shíva is napi vendég lesz a nézők otthonában. A zsűri maradt a régi: tagjai továbbra is Baracskay Angéla cukrászséf, „a tányérdesszertek királynője” és Szabadfi Szabolcs, „az ország pékje” lesznek.

Az eddigieknél is több csavarral, még több izgalmas feladattal, meglepő fordulatokkal készül a zsűri a versenyzőknek, a sütemények alapanyagai között pedig a rózsaszín csokoládé, sőt a kecsege is megjelenik a legújabb évadokban.

 

A fantasztikus receptek és a gasztronómiai küzdelmek mellett számos megható és személyes történetet is megismerhetünk hétköznap esténként a VIASAT3 műsorán. Az amatőr cukrászok között mások mellett ott lesz László, a nagypapa, aki az unokája álmáért küzd, valamint Kriszti, aki színésznőként dolgozik, és végre nem csak kollégáit szeretné elkápráztatni süteményeivel. Eljön Dia, aki a nagypapája emlékéért szeretne jól teljesíteni, de láthatjuk Morenót is, aki sosem ismerte a szüleit, és mindig egyedül harcolt az álmaiért.

Természetesen idén is lesz különleges celebadás, amelyben Steiner Kristóf a vegán édességeket igyekszik majd népszerűsíteni, LL Junior és Bárdosi Sándor pedig ádáz harcot vív a süteményekkel. De az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában. Emellett egy nem mindennapi, gyerekzsűris különkiadással is készülnek az Ide süss! alkotói.

DESSZERTCSODA! KAPUCSÍNÓS CRÉME BRULÉE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE IDE SÜSS! ÁGITÓL >>> 

ZSENIÁLIS APRÓSÜTEMÉNY LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE: CSOKIS KOSÁRKÁK IDE SÜSS! ILDIKÓTÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek