Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha kipróbálod Katalin hercegné reggelijét, többé nem fogsz mást enni

default user icon
MME
Az angol királyi család legnépszerűbb tagjának, Katalin hercegnének is pont úgy kezdődik a napja, mint mindenkié: reggelizik a családjával. Lehet, hogy egy extravagáns és minden elemében luxus menüt képzelsz, amit ezüst tálcákon szervíroznak, de az igazság ennél sokkal prózaibb – legalábbis a királyi ház szokásait jól ismerők szerint.

A királyi családhoz tartozók változatosan étkeznek, és mindenki jól összeállított, változatos menüt fogyaszt. A családtagok közül van, aki a hagyományos angol reggeli híve, más a könnyű, vitaminokkal teli, energiát biztosító ételekre esküszik. Talán mondanunk sem kell, hogy Katalin walesi hercegné az utóbbiak közé tartozik. Máris mutatjuk, mivel indítja a napot kedvenc hercegnénk!

Telít és energiát ad: ez a zabpehely

Kate Middleton egy tál zabpehellyel kezdi a napját. A zabpehely gazdag béta-glükánan, ami egy fantasztikusan hatékony és biztonságos immunstimuláló anyag. Nem pörgeti túl az immunrendszert, hanem folyamatosan megfelelő készültségbe állítja, így fogyasztásával hozzájárul a védekezőképesség fokozásához, ezáltal a fertőző betegségek hatékonyabb megelőzéséhez. Bővelkedik rostokban, tartós teltségérzetet biztosít, amely biztosítja a megfelelő energiaszintet a hercegnének, amire bizony szüksége is van az nyilvános kötelezettségi és a családi feladatai ellátáshoz.

Ami nem hiányozhat: a turmix

Katalin a zöld turmixokat is beépítette a reggeli rutinjába. Hogy milyen turmixot iszik? Nos, a leveles zöldségektől kezdve a gyümölcsökig át szinte mindent szeret és felhasznál, így biztosítja az elegendő vitamin- és ásványi anyag bevitelt. Kate szívesen fogyaszt kelkáposztát, spirulina, matchát, spenótot és római salátát, és nagyon kedveli az áfonyát is.

A turmix, csakúgy, mint a zabpehely, könnyen emészthető, ami azt jelenti, hogy Katalin gyorsan fel tudja tölteni az üzemanyagraktárait, mielőtt ellátja teendőit – és közben nem érzi nehéznek a gyomrát. Bónuszként ez egy praktikus választás is, hiszen a hercegné gyakran saját maga szállítja iskolába és óvodába a gyerekeit, így bizony neki is sietni kell.

(Nyitókép: A walesi hercegné az Outfit Moray jótékonysági szervezetnél Skóciában / Northfoto)

Ajánljuk még:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek