Elkészítés: Most kalácsból készítettem, mert volt maradék lefagyasztott kalácsom, gondoltam, felhasználom.
A kalácsot felszeleteltem. A tojásokat a cukrokkal (mennyiséget nem írok, ki milyen édesre szereti) felvertem, hozzákevertem a tejet.
Egy jénai tálat kivajaztam.
A kalácsszeleteket a cukros tojásos tejbe mártottam, és a tálba rakosgattam. Minden réteget kevéske cukorral elkevert fahéjjal megszórtam, és addig rétegeztem, míg a kalács el nem fogyott.
A maradék tejet ráöntöttem.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem. Porcukorral meghintve tálaltam.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre