Elkészítés: A juhtúrót összedolgozzuk a tejföl felével, ezzel a masszával megtöltjük a palacsintákat, mindegyikbe teszünk 1-1 db, négyfelé szeletelt chilivel töltött olívabogyót. A palacsintákat félbe, és ismét félbe hajtjuk.
Kivajazunk egy tűzálló tálat, beletesszük szépen, egymás mellé a hajtogatott, töltött palacsintákat, a tetejét meglocsoljuk a maradék tejföllel, rászórjuk a reszelt parmezánt, 150-160 fokos, előmelegített sütőbe téve rápirítjuk a sajtot.
Frissen, melegében tálaljuk, 2-3 darabot adunk egy adagban, tetejét tépett petrezselyemlevéllel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre