Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Jönnek az olcsó ételek a Szigeten: ennyibe kerülnek majd a budget foodok

default user icon
MME
Augusztus 10-vel kezdetét vette Európa egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye, a Sziget Fesztivál. A többnapos eseményre a zenei élet legnagyobbjai érkeznek a magyar fővárosba, ám a Szigeten nemcsak bulizni, hanem enni is lehet, méghozzá kedvező áron!

Idén augusztus 10. és 15. között rendezik meg a Sziget Fesztivált. A nagyszabású rendezvényen megjelenik a hazai és külföldi zenei élet színe-java, többek között az Imagine Dragons, David Guetta, Lorde és Billie Eilish is várja majd a közönséget. A Sziget azonban nemcsak koncerteket kínál majd, hanem workshopok, színházi és táncos események és számtalan érdekes program is várja majd a kilátogatókat. Nem beszélve arról a gasztronómiai élményről, amit megtapasztalhatnak a fesztiválozók.

A Mindmegette stábja kint járt a Sziget nulladik napján, ahol Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője elárulta nekünk, hogy idén egy úgynevezett budget fooddal, azaz olcsó étellel is készülnek, melynek maximalizált ára 2500 forint lesz. Minden vendéglátóhely, amely kitelepül a Szigetre, köteles lesz egy ételt a menüből olcsóbban, maximum 2500 forintos áron kínálni.

A Mindmegette végigköveti az idei Sziget Fesztivált, ezért érdemes lesz minket a TikTokon, a Facebookon, az Instagramon, a YouTube-on és a Videán is követni a legfrissebb és izgalmas tartalmakért!

Borítókép: Sziget Fesztivál

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek