- Hozzávalók:
- A piskótához:
- 5 tojás
- 15 dkg cukor
- 10 dkg liszt
- 5 dkg kakaópor
- 1 csomag sütőpor
- 5 evőkanál víz
- A krémhez és a díszítéshez:
- rumpuncs ízű pudingpor
- tej
- cukor
- meggy
- 10 dkg étcsoki

Elkészítés: Az 5 tojásfehérjét a cukorral felverjük, közben a lisztet egy másik tálban a sütőporral és a kakaóporral jól elkeverjük. Kanalanként hozzáadjuk a felvert habhoz az 5 tojássárgáját, a lisztes keveréket és az 5 evőkanál vizet, és közben nagyon óvatosan kézi habverővel keverjük. A masszát kivajazott és kilisztezett (vagy sütőpapírral kibélelt) tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Miközben a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A csomagoláson leírtak szerint megfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A torta belsejét egy kanállal kikaparjuk, meghagyva az alját és a széleit. Beleöntjük a kihűlt pudingot, és belenyomkodjuk a meggyszemeket. Ezután a kikapart piskótamorzsával beterítjük a krémet, pár szem meggyel díszítjük, és a tetejét leöntjük olvasztott étcsokival.