Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kósa Kolos
Cikk
MME
Ez a mutatós húsrolád nem csak finom, hanem mutatós is! Ha már könyöködön jönnek ki a hetente visszatérő receptek a konyhádban, akkor ez a baconbe tekert, barackkal töltött csirkemell garantáltan felrázza az ízlelőbimbóid, ráadásul látványban és ízben is elvarázsol majd.
Kovács Ágnes
A göngyölt húsok készítésekor nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat. Az alábbi adagok négy hússzelet megtöltésére alkalmasak.
Dr.Gondek Károlyné
A karácsonyi menü csúcspontja, kétségkívül, a sült hús. Ez mind házban más és más: van, ahol bárányt készítenek, van ahol kacsa, pulyka vagy csirke kerül az asztalra, van ahol marha, és van, ahol vad. Ha már megvan az alapanyag, de még nem tudod, hogyan süsd meg, ezekkel a receptekkel garantált, hogy nem okozol csalódást!
Németh Miklósné
PATAKY KRISZTINA