Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Ahány ház, annyi szokás, ám nincs, ami jobban megosztaná az embereket, mint az a kérdés, hogy meg kell-e mosni a nyers húst főzés előtt. Egyesek szerint felesleges, mások viszont ki nem hagynák ezt a lépést.
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor rossz szagú a mosogató. A zsíros ételmaradékok „illata” egy idő után akár az egész lakásban érezhető, így muszáj tenni ellene. Mutatunk néhány olyan trükköt, amivel megszüntethető és megelőzhető a bűz.
A legtöbben itt tartják a szemetesvödröt és szinte minden egyebet, amire egyszer még szükség lehet a háztartásban. Arról meg elfeledkeznek, hogy egy kisebb szivárgás is komoly károkat okozhat az itt lévő holmikban. Lássuk, mit érdemes itt tárolni, és mi az, aminek inkább keress egy másik helyet!
Ha 1-2 napig halmozódnak az edények a mosogatóban, akkor szinte garantált, hogy az edényeken kívül a mosogatókagyló is tele lesz foltokkal és apró ételmaradékokkal. A következő praktikák segítségével azonban villámgyorsan tisztává varázsolhatod!