Elkészítés: A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, hirtelen átsütjük. Hozzáadjuk a felkarikázott vöröshagymát, aprított fokhagymát, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. A megtisztított gombát kis kockára vágva, sózva, borsozva kevés olajon addig pároljuk, míg a leve elfő, a petrezselymet is hozzáadjuk. Ráütünk egy tojást, hogy összeálljon. Tűzálló tálba öntjük a hús alatt lévő zsiradékot, a hússzeleteket egymás mellé helyezzük, a gombás masszából kisebb halmokat rakunk rájuk, reszelt sajttal megszórjuk. Sütőbe téve a sajt ráolvadásáig sütjük. Mondjuk sült krumplival tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre