Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kitiltanák a légikísérők az egyik népszerű kaját a repülőkről: mutatjuk, miért

default user icon
MME
A hosszú repülőutakat nem lehet kibírni étel nélkül. Egyesek tudnak, sőt szeretnek a gépen enni és inni, másoknak viszont alig csúszik le valami a torkán, így ha csipegetnek is, főként nassolnak, és kerülik a meleg fogásokat. Vannak azonban olyan rágcsák, melyeket az utasok imádnak, de a légiutas-kísérők gyűlölnek.

Ahogy a moziban a popcorn, úgy a repülőgépeken a nasik is a földön végzik, az utasok hagyta koszt pedig a személyzetnek kell feltakarítania. Nem mindegy azonban, hogy mekkora a mocsok, és látva az internetre felkerült képeket, érthető, hogy a légikísérők egy része szeretné az egyik kedvelt nassolnivalót, a szotyit eltüntetni a repülőkről.

Az egyik légitársaság dolgozója osztotta meg azt a fotót az interneten, melyet látva egyet kell értsünk a légiutas-kísérőkkel, hogy a szotyi tényleg nem való a gépre (és egyes emberek kezébe).

A napraforgómag az olcsósága miatt is roppant népszerű rágcsálnivaló, ám hatalmas koszt hagy maga után, főleg ha az utasok nem ügyelnek arra, hogy a héjat a zacskóba gyűjtsék és ehelyett szétszórják a gép padlóján. Az apró szemetet a szűk ülések közül és alól kínkeserves munka kitakarítani. Nem csoda, hogy egyes légikísérők legszívesebben betiltanák a szotyi árusítását a gépeken – írja a Life a Sun cikke alapján.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek