Elkészítés: Hagymánkat finomra, húsunkat, gombánkat, sonkánkat metéltre vágjuk.
Megkeressük jól bejáratott teflonserpenyőnket, kevés olajat öntünk bele, beledobjuk a vöröshagymát és a bélszínt. Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, sózzuk és borsozzuk. Addig pirítjuk-pároljuk, míg a gomba roppanós nem lesz, akkor nyakon öntjük a brandyvel hígított alkohollal, meggyújtjuk, majd lángjaink hamvadtával az előmelegített burgundi mártásba belekeverjük a sonkát, ráöntjük a húsra, összerottyantjuk, és már mehet is az asztalra.
Körítsük némi krokettel és tetemes mennyiségű testes vörösborral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre