Elkészítés: A tojásokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, valamint a kakaópor kivételével a tészta többi hozzávalóját. Az egészet jól kidolgozzuk, majd megfőzzük a krémet.
Ezután egy magas falú, nagyobb méretű tepsit margarinnal kikenünk, meghintjük
zsemlemorzsával, és beleöntjük a tészta felét. A másik részéhez hozzáadjuk a kakaóport. Ezt a masszát összevissza rákanalazzuk a tepsiben lévő tésztára.
Erre öntjük az előzőleg elkészített forró
pudingkrémet, s előmelegített sütőben 25-30 percig 180 Celsius-fokon sütjük.
Ha kész a sütemény (tehát még forró), máris rákenjük a porcukorral és vaníliás cukorral összekevert tejfölt, s végül a tetejét fahéjjal meghintjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre