Elkészítés: A gesztenyemasszát, a darált kekszet és a 18 dkg margarint összegyúrjuk, egy közepes tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk.
A krémhez a 9 dl tejet a 3 csomag vaníliás pudinggal, 2 evőkanál kristálycukorral és a vaníliás cukorral folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Amíg a krém kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még egy kicsit habosítjuk.
A krém felét a tepsiben lévő tésztára kenjük, ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, mikor az egész krémet elfedte a piskóta, akkor következik a krém másik fele, azzal befedjük.
A tejszínt kemény habbá felverjük, és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre