Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tormás pisztrángkrém

MME MME
1
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: 1. A pisztrángot filézzük ki (lásd a képgalériában), majd tegyük az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és dolgozzuk szép simára, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

2. Kanalazzuk a keveréket egy zárható tálba, vagy takarjuk le frissen tartó fóliával, és tegyük hűtőszekrénybe hűlni legalább 1 órára.

3. Pirítósra vagy friss bagettre kenve, salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, további fotókat, képgalériát, elkészítési útmutatót és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek