Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tojásleves

default user icon

Hozzávalók

  • 2 ek ét olaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 tk őrölt pirospaprika
  • 1 tk köménymag
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • őrölt bors ízlés szerint
  • szárított petrezselyem
  • 6 db tojás

Elkészítés

    1. Egy mélyebb edényben olaj at hevítünk, és megfuttatjuk rajta az apróra vágott hagymát. Ha már üveges, a tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a köményt, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük 1,5 l vízzel és felforraljuk.
    2. Ha felforrt a leves, lejjebb vesszük a lángot, és óvatosan beleütjük, egyesével a tojásokat. Nem keverjük, különben nem maradnak egyben a tojások.
    3. Még 5-6 percig főzzük, majd megkóstoljuk, és utána ízesítjük ha szükséges.

    11 EGYSZERŰ ÉS HÁZIAS LEVES FILLÉRES ALAPANYAGOKBÓL

    ZÖLDSÉGLEVESEK 

Megjegyzés

Gyors, egyszerű,finom.

Galcsill
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin