Elkészítés: A tojást és a zöldségeket egészben (krumplit héjában) megfőzöm, a hagymát átsütöm. Amikor picit kihűltek, felszeletelem, és a kivajazott tepsibe rétegelem őket; minden réteget enyhén megsózok.
Alulra kerül a krumpli, rá a többi, végül meglocsolom tejföllel és meghintem sajttal. Addig sütöm, míg a sajt pirulni kezd.
Változatok:
1) főtt tojás helyett tükörtojást is tehetünk bele, bár nekem még csak eszembe jutott, gyakorlatban még nem próbáltam.
2) nem vega rakott: darált húst a milánóihoz hasonlóan elkészítünk, és a krumplis rétegek közé tesszük.
3) egyéb :-)
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre