Elkészítés: A konzerv levét leöntjük, a gyümölcsöt kb. 1 cm-es kockákra vágjuk.
A kekszet összetörjük, a mazsolával és a gyümölcsdarabokkal összevegyítjük.
A tejfölt ízlés szerint néhány evőkanálnyi cukorral kikeverjük.
A gyümölcskonzerv levét – ha szükséges – 2,5 dl-re vízzel kiegészítjük, s a zselatinnal összemelegítjük.
Végül az egészet összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, beleöntjük a masszát, a folpackot két oldalról ráhajtjuk, hűtőbe tesszük.
Tálaláskor kb. 1 cm-es szeletekre vágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre