Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-kecskesajtos saláta

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1,5 fej zöldsaláta
  • 0,5 fej lollo rosso saláta
  • 1 evőkanál apróra vágott friss bazsalikom
  • 10 dkg kecskesajt
  • 25 dkg málna
  • 4 evőkanál méz
  • 2 evőkanál szezámmag
  • A díszítéshez:
  • bazsalikomlevél

Elkészítés

Elkészítés: A salátát szétbontjuk, megmossuk és megszárítjuk. A leveleket falatnyi darabokra tépjük, majd tálba
tesszük. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot, a leöblített málnát, és az egészet összekeverjük.

Az így kapott vegyes salátát tálkákba osztjuk. A sajtot nagyobb darabokra vágjuk, a szezámmagot pedig a mézbe keverjük. Mindegyik adagot megszórjuk a sajttal, rácsepegtetjük a mézes keveréket, végül bazsalikomlevéllel díszítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss