Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 ínycsiklandó leves, amelyekben a galuskáé a főszerep

default user icon
MME
Egy finom galuskával a leghétköznapibb levest is feldobhatod, készüljön májból, grízből vagy éppen túróból. Öt olyan levesreceptet gyűjtöttünk össze, amelyeket a galuska tesz még különlegesebbé. Készítsd el akár mindegyiket!

A galuska tehát most nem köretet (nokedlit) takar, hanem levesbetétet. Borsó-, zöldbab-, gomba- és húsleves – rengeteg finom, az őszi–téli időszakban különösen kedvelt ételt lehet változatosabbá tenni különféle ízű és méretű galuskával. Íme, a mi kedvenceink!

ORJALEVES GYÖMBÉRES DARAGALUSKÁVAL>>>

ZÖLDBABLEVES KAPROS-TÚRÓS GALUSKÁVAL>>> 

CSONTLEVES MÁJGALUSKÁVAL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI>>> 

ZÖLDSÉGLEVES GRÍZGALUSKÁVAL POFONEGYSZERŰEN>>> 

GOMBALEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL>>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss