Elkészítés: Egy nagyobb tálcára lerakunk egy sor pirítóst. Elkészítjük a krémeket. A tojáskrémhez a tojast felaprítjuk, a sajtot lereszeljük, majd a fűszerekkel, krémsajttal és a többi hozzávalóval óvatosan összekeverjük. A halkrémhez a halat villával összetörjük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük. Az így kapott krémekkel rétegezzük a kenyeret. A tetejére tojáskrém kerüljön. Díszíthetjük reszelt sajttal és kaporral vagy rákkal. Egy nappal a tálalás előtt készítsük, és tálalásig tartsuk hűtőben. Ha az oldalát egyenesre vágjuk, bevonjuk krémmel, majd apróra vágott kaporral behintjük, még mutatósabb. Friss salátával vagy savanyúsággal kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre