Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Házi burgonya- és céklachips

Hozzávalók

  • 20 dkg burgonya
  • 35 dkg cékla
  • 5 dl olaj
  • tengeri só

Elkészítés

    1. A meghámozott burgonyát és céklát 2 mm vastag szeletekre felvágjuk.
    2. Felforrósítjuk az olajat, és kis adagokban ropogósra sütjük benne a burgonya- és céklakarikákat.
    3. Azután szűrőlapát segítségével mindet konyhai papírtörlőre szedjük, meghintjük meg egy kevés sóval, és hagyjuk kissé hűlni. Ízlés szerinti mártogatóst kínálhatunk hozzá.

    ZÖLDSÉGCHIPS HÁZILAG >>> 

    ÉDESBURGONYA CHIPS>>> 

     

A cékla hámozásához feltétlenül használj egyszer használatos gumikesztyűt, a zöldség erős színe ugyanis könnyen befogja az ujjbegyeket.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin