Gombás göngyölt hús

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10-12 szelet sertéskaraj
  • 20 dkg darált sertéshús
  • kevés reszelt sajt
  • 3-4 evőkanál konzerv csiperkegomba
  • őrölt bors
  • A panírhoz:
  • 3 tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A darált húst kevés olajon, fedő alatt megpároljuk, borsozzuk, sózzuk. Közben apróra vágjuk a konzerv gombát, és a húshoz adjuk. Pár percig együtt pároljuk, ha kész, hűlni hagyjuk.

    A karajt jó vékonyra kiverjük, sózzuk. Elkészítjük a panírhoz a hozzávalókat.

    A tojásokat jó habosra felverjük, majd a kihűlt gombás darált húshoz adunk egy keveset, meg a reszelt sajtot, és ezeket jól összekeverjük, és megtöltjük vele a hússzeleteket, szorosan felcsavarjuk, és panírozzuk.

    Olajban aranysárgára megsütjük. Párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin