Elkészítés: A darált húst kevés olajon, fedő alatt megpároljuk, borsozzuk, sózzuk. Közben apróra vágjuk a konzerv gombát, és a húshoz adjuk. Pár percig együtt pároljuk, ha kész, hűlni hagyjuk.
A karajt jó vékonyra kiverjük, sózzuk. Elkészítjük a panírhoz a hozzávalókat.
A tojásokat jó habosra felverjük, majd a kihűlt gombás darált húshoz adunk egy keveset, meg a reszelt sajtot, és ezeket jól összekeverjük, és megtöltjük vele a hússzeleteket, szorosan felcsavarjuk, és panírozzuk.
Olajban aranysárgára megsütjük. Párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre