Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Expressz gombás csirke

MME MME
3 4.3/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A bacont és a csirkehúst felkockázzuk, a gombát felszeleteljük. A bacont és a gombát kevés olajon elkezdjük pirítani, majd amikor a gomba már engedett egy kis levet, hozzáadjuk a csirkehúst is. Fehéredésig összepirítjuk a gombával, rálöttyintünk egy kis fehérbort, megszórjuk sóval, fehérborssal, kicsi oregánóval, és addig kevergetjük, amíg elfő a fehérbor. A tejszínt elkeverjük 1 kávéskanál liszttel/ételsűrítővel, és összerottyantjuk a csirkés-gombás keverékkel.

Megjegyzés

Ha hullafáradtan érünk haza este, és mégis valami meleg ételre vágyunk, hipp-hopp elkészül, és nagyon finom. Én párolt rizzsel vagy pennével szoktam tálalni. - MME

Ezek is érdekelhetnek