Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Cukkinis lasagne

default user icon

Hozzávalók

  • Elkészítési idő: kb. 35 perc
  • Hozzávalók 2-3 adaghoz:
  • 2 evőkanál olaj
  • margarin
  • 25 dkg cukkini
  • 10 dkg póréhagyma
  • 2 dl száraz fehérbor (vizzel helyettesíthető)
  • 3 evőkanál Globus ketchup
  • 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria
  • 2 teáskanál Delikát8 ételízesítő
  • 9 db (14×10) lasagne lap
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    Elkészítés: Az olajon megpároljuk a durvára reszelt cukkinit és a félkarikára vágott póréhagymát, Delikát8-cal ízesítjük. Felöntjük 2 dl borral és a 2,5 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériával, majd hozzáadjuk a ketchupot, és 4 percig főzzük. Margarinnal kikent jénaiba felváltva rétegezzük a cukkinis ragut és a száraz tésztalapokat. Alulra és felülre ragu kerüljön. Végül megkenjük a tejföl és a sajt keverékével, és forró sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin