Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma granulátum, zsálya), és kisütjük kis olajban úgy, hogy kicsit megpiruljon és jól átsüljön, nem baj, ha kicsit száraz lesz.
Az avokádókat meghámozzuk, kivesszük a magját és felkockázzuk, ráfacsarjuk a fél lime levét, hogy ne barnuljon meg. Befűszerezzük (só, bors, szerecsendió, koriander, őrölt kömény) és összekeverjük, majd állni hagyjuk 10 percet.
A szárított paradicsomot egy palacsintasütőbe tesszük, a paprikákat felkockázzuk, és közepesnél nagyobb lángon kicsit megpirítjuk a szárított paradicsom saját olajában, hogy a széle megbarnuljon kicsit. Amikor kész, levesszük a tűzről, és óvatosan hozzákeverjük a fűszeres avokádót.
Kurkumás rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre