Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
A világ legegyszerűbb dolga kifőzni egy zacskó tésztát - mondhatnánk, ha nem ettünk volna már borzalmas állagú és ízű tésztaételeket mindnyájan. Van egy pár nagyon egyszerű szabály, amelyek betartásával olyan tökéletes spagetti lesz a végeredmény, hogy egy olasz is elégedetten csettintene rá!
A Culinary Institute Europe mesterszakácsaival közös, új sorzatunkban a leggyakrabban előforduló konyhai bakikra mutatunk pofonegyszerű megoldásokat! Mit csináljunk akkor, ha nem akarunk zsírban/olajban tocsogó palacsintát, de azt sem szeretnénk, hogy leégjen?
A legjobbakkal is megesik, hogy a konyhában valami nem úgy sül el, mint azt eltervezték: elszakad a pitetészta, szétesik a tejszínhab, elfolyik a majonéz... Ilyenkor elkeseredettségünkben legtöbbször a kuka felé fordulva, egy jól irányzott mozdulattal kihajítjuk a félresikerült műalkotásunkat - pedig lehet, hogy menthető lenne az elrontott étel. A Culinary Institute Europe mesterszakácsaival közös, új sorzatunkban a leggyakrabban előforduló konyhai bakikra mutatunk pofonegyszerű megoldásokat! Mi történik akkor, ha túlságosan folyékonyra sikerül a házi majonézünk?
A legjobbakkal is megesik, hogy a konyhában valami nem úgy sül el, mint azt eltervezték: elszakad a pitetészta, szétesik a tejszínhab, elfolyik a majonéz... Ilyenkor elkeseredettségünkben legtöbbször a kuka felé fordulva, egy jól irányzott mozdulattal kihajítjuk a félresikerült műalkotásunkat - pedig lehet, hogy menthető lenne az elrontott étel. A Culinary Institute Europe mesterszakácsaival közös, új sorzatunkban a leggyakrabban előforduló konyhai bakikra mutatunk pofonegyszerű megoldásokat! Kezdjük egy alapbalesettel: a túlvert tejszínhabbal!