Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Pillanatok alatt egy újabb kihívás elé állították a Séfek séfe legutóbbi adásban összeállt három séf csapatát. Olyan alapanyagokból kellett dolgozniuk, melyektől sokan már csak a puszta látványtól is sírva fakadnak. Igen, előkerült a molylepke lárva, az éticsiga és a fésűkagyló is. A végeredményt az Exatlonistáknak kellett megkóstolniuk úgy, hogy fogalmuk sem volt arról, mit esznek.
Videó
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Magyarország legmenőbb gasztrofesztiváljává nőtte ki magát a Gourmet Fesztivál, ahol a legjobb budapesti és vidéki éttermektől, a élvonalbeli borászatokon át, a legtrendibb streetfood helyekig szinte mindenki jelen van. Kimentünk hát mi is, hogy megkóstoljunk néhány olyan izgalmas ízpárosítást, amit bármikor, bárhol nem áll módunkban. Tartsatok velünk - és ha kedvet kaptatok, irány a Millenáris!