Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai tészta

MME MME
3/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A zellert megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük.

Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a darált húst. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a zellert. Felöntjük a paradicsommal, és 5 percig forraljuk. Belekeverjük a zöldfűszereket.

A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük, összeforgatjuk a mártással, és azonnal tálaljuk. Külön tálban reszelt sajtot kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek