Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-céklás kevert süti (cukor-, glutén-, és tejmentes)

Hozzávalók

  • 2 db cékla
  • 1 db alma
  • 1 db tojás
  • 15 dkg teljes kiőrlésű rizsliszt
  • 5 dkg zabpehelyliszt
  • 4 dkg kókuszolaj
  • 1 tk citromlé (frissen facsart)
  • 7 dkg nyírfacukor
  • 1 tk szódabikarbóna

Elkészítés

    1. A céklát és az almát megpucoljuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük.
    2. A rizslisztet, a zabpehelylisztet, a kakaóport és a szódabikarbónát egy tálba tesszük és összekeverjük, majd hozzáöntjük a céklát, a citromlevet, a nyírfacukrot, a kókuszolajat és a tojást is, és alaposan összedolgozzuk.
    3. Az így kapott masszát kerek szilikon sütőformába tesszük, és előmelegített sütőben, 180 fokon,30 percig, tűpróbáig sütjük.
    4. Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni, így könnyebben vágható.

     

Megjegyzés

Almás – céklás piroska cukor-, glutén-, és tejmentesen

hogyanfogyjak.com
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin