Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Almás-boros csirkecomb

default user icon
3

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 db csirkecomb
  • bors
  • rozmaring
  • 5 dkg vaj
  • vékonyra szeletelt alma
  • 1 dl fehérbor
  • 1 evőkanál cukor

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombokat sóval, borssal, rozmaringgal bedörzsöljük. Fórró serpenyőben a vajon hirtelen megsütjük. Átszedjük a combokat egy tűzálló tálra, letakarjuk az almaszeletekkel.

    A visszamaradt pecsenyelevet felforraljuk a borral, és leöntjük vele a combokat. Tetejét megszórjuk a cukorral, és forró sütőben 40 perc alatt készre sütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

hawkmoon
Én vörösborral csináltam, mert csak az volt itthon, de még úgy is nagyon finom lett. Pont annyira különleges az íze, amennyire kell!!A férjemnek is nagyon ízlett!Máskor is el fogom készíteni, köszi a receptet! (a cukrot nem hagytam ki, de csak egy teáskanálnyit tettem rá, szerintem annyi kell)
coilevi
A cukrot én is kihagytam, helyette a sós irányba mentem el, és fetakockákat tettem a tetejére.
Aszpik
Az én nagymamám nagyobba vágta az almát, és negyed vöröshagyma darabokat is tett mellé. cukrot kihagyva szerintem így a tuti :)

Hasonló Receptek

Magazin