Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sárgarépasaláta grépfrúttal

default user icon
3.7/5

Hozzávalók

  • 4 vastagabb szál sárgarépa,
  • 1 grépfrút,
  • 3 dkg napraforgómag,
  • 1 evőkanál tökmagolaj,
  • 1 teáskanál citromlé,
  • 1 teáskanál méz,
  • késhegynyi őrölt ánizs

Elkészítés

    A lekapargatott sárgarépát finomra reszeljük. A grépfrútot keresztben kettévágjuk, a hártyákból a gyümölcs gerezdjeit kiskanállal kiemeljük. A tökmagolajat kikeverjük a citromlével, majd mézzel és késhegynyi őrölt ánizzsal ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 20 percig érleljük. Hántolt napraforgómaggal meghintve, előételként kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin