Elkészítés: A 3 tojásból és lisztből palacsintatésztát készítünk.
Az őzgerincet kibéleljük sütőpapírral, keresztben belerakjuk szorosan a szeletelt szalonnát. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, picit besózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Az elkészített masszába belemártjuk a csirkemellet, és ráhelyezzük a szalonnára, megszórjuk petrezselyemmel, majd folytatjuk a csirkemellel a rétegezést. A tetejét befedjük szeletelt sajttal, majd visszahajtjuk rá a szalonnaszeletelet, ha szükséges, hosszában is fedjük be szalonnával.
Nagy lángon kb. 10 percig, majd takarékon kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Krumplipürével vagy rizzsel, savanyúsággal szeletelve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre