Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudingos krémmel összekeverjük.
Ezután a krémet 2 részre osztjuk, az egyik felébe kakaóport, a másik felébe zselés cukrot aprítunk és rumot keverünk.
Az alsó lapot megkenjük a barna krém felével, befedjük a rumba forgatott (éppen egy kicsit) babapiskótákkal, majd rákenjük a barna krém másik felét. Ezután rátesszük a következő lapot, erre a zselés krém kerül, majd a harmadik lap.
A tetejét csokoládémázzal öntjük le.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre