A vajat robotgéppel kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a cukrot és folytatjuk a habosítást.
Egy külön tálba kimérjük a lisztet, a sütőport, a sót és belereszeljük a citromhéjat, amiből egy pár csipettel a díszítéshez félreteszünk. A habverőt lassabb fokozatra állítjuk és felváltva adagoljuk a cukros vajhoz a lisztkeveréket és a tojásokat. A végén hozzáadjuk a bodzaszörpöt is, majd a tészát egy magasabb falú, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 20-25 perc alatt készre sütjük.
A sziruphoz a hozzávalókat egy kis lábasban összemelegítjük, addig, amíg a cukor teljesen felolvad, majd hagyjuk kihűlni.
Fehércsokoládés vajkrémhez felolvasztjuk a csokoládét. A cukrot a tojásfehérjével vízgőz fölé helyezzük, és addig kevergetjük, míg fel nem oldódik a cukor. Ez körülbelül 10 perc. A keveréknek 72 fokosnak kell lennie, mielőtt eltávolítjuk a gőzről - használjunk maghőmérőt.
Keverőtálba öntjük és magas fokozaton körülbelül 10 percig verjük, míg stabil, fényes habot nem kapunk. Fokozatosan hozzáadagoljuk a puha vajat és az olvasztott fehércsokoládét.
A sütemény széleit levágjuk, és jól meglocsoljuk a sziruppal, majd rákenjük - rákócoljuk - a fehércsokoládés vajkrémet. A citromot nagyon vékony karikákra vágjuk, majd elnegyedeljük, és a sütemény tetejére helyezzük, majd a maradék reszelt citromhéjjal megszórjuk.