Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyet még nem láttál! Itt a karácsonyfa, amit bármikor megehetsz

default user icon
MME
Bár a karácsonyfák varázslatosak tudnak lenni, eddig valószínűleg nem gondoltál arra, hogy milyen finomak lehetnek. A következő cserepes minifát viszont bármikor felfalhatod! Ráadásul a tűlevelek miatt sem kell aggódnod...

A Waitrose & Partners brit vállalat piacra dobta az ehető karácsonyfát, amiből bármikor letörhetsz egy ágat, és megeheted. A fa ugyanis egy fenyőalakú, cserepes rozmaring bokor, amire karácsonyi díszeket aggattak.

A kb. 30 centis növény így akár az ünnepi asztal dísze is lehet, amivel bárki kedvére fűszerezheti a sült húst vagy a burgonyát. Ráadásul az egész konyhát megtölti a friss rozmaring illata!

„Tudjuk, hogy ügyfeleink imádnak kertészkedni és főzni is, így ez lehet a tökéletes kombináció számukra. A rozmaring leveleivel ízesíteni tudják az ételeket az ünnepek alatt, és persze karácsony után is, így nem megy kárba” – mondta Allison Burdett, a Waitrose & Partners vállalat beszerzője.

Az ehető fa egyelőre csak Angliában kapható, de egy kis kreativitással te is készíthetsz hasonló karácsonyfát cserepes rozmaringból, amivel garantáltan le fogod nyűgözni a vendégeket!

EHETŐ KARÁCSONYFADÍSZ, 6 POFONEGYSZERŰ TRÜKK>>> 

EZT NEM FOGOD ELHINNI! ITT A KARÁCSONYFA ÍZŰ CHIPS>>> 

KARÁCSONYI CUPCAKE RECEPT>>> 

Ezek is érdekelhetnek