Elkészítés: Összedolgozzuk a hozzávalókat. De: a tojás fehérjét (amelyet természetesen kemény habbá verünk) a legvégén tesszük bele a folyós masszába. A réteslapokat félbe vágjuk, két csík lesz így belőle és a csíkokra hosszában teszünk ebből a masszából. Fel kell tekerni először vízszintesen, majd fel kell görgetni. (Kb: úgy néz ki, mint egy pici kakaóscsiga, csak magasabb). A tepsi aljára egy pici olajat teszünk, majd egyenként lepakoljuk a csigaszerűségeket. Kb: 200 fokon, vagy 6-os sütőálláson 30 percig kell sütni és kész is. Ha a sütőből kivesszük, akkor meg kell szentelni egy picike vízzel és egy ruhát rá kell borítani, nehogy kiszáradjon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre