Elkészítése: A hússzeleteket natúr lesütjük, a zsírt leöntve kevés vajat morzsolunk el rajtuk, fedő alatt melegen tartjuk. Közben a burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, egyenletes szeletekre vágjuk, megsózzuk, és serpenyőben kevés felhevített olajban állandóan forgatva szép pirosra sütjük. Ugyancsak megsütünk négy tükörtojást. A pirított burgonyát gömbölyű tál közepére halmozzuk, a tál peremét vegyes salátával díszítjük, a pirított burgonyára tesszük a megsütött borjúszeleteket, megöntözzük saját vajas pecsenyelevével, rátesszük a tükörtojásokat, s mindegyikre egy-egy ringlit illesztünk. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre