Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Videó
Mautner Zsófia most megmutatja, hogyan készül egy a triplán epres, habos álompite egy több, mint 200 éves szakácskönyv egyik remekműve - a mai kor ízlésére és lehetőségeire szabva.
Kívül roppanós, belül lágy - így készül a habcsók Márk Szonjánál, az Édesem cukrászda tulajdonosánál. A habcsókokat durvára vágott mogyoróval és olvasztott csokoládéval bolondítja meg, így lesznek különlegesen finomak!
Cikk
MME
Ha a hétvégi ebéd keretében egy gulyás vagy - mondjuk - tárkonyos csirkeraguleves után megeszünk egy adag aranygaluskát, biztos, hogy nem maradunk éhesek. Nem bonyolult, csak neki kell veselkedni.
A nyers és a főtt tojást úgy lehet egymástól megkülönböztetni, ha asztalon megforgatod őket. A nyers rögtön megáll, a főtt pedig tovább gurul.