16 éves korom óta foglalkozom hobbi szinten a főzéssel-sütéssel. Az elmúlt 20 év alatt elmondhatom, hogy szinte mindent kóstoltam és főztem már, amit a hagyományos konyhákban fel lehet lelni.
2015 óta tag
2 feltöltött recept
Étel: Mézes-mustáros csirke brassói, Hagymás \"csirkerostélyos\", édesanyám marhapörköltje
Fűszer: Só, bors, paprika. Mi más is lehetne? :)
Alapanyag: Csirkemell, halak, rostélyos, marhalábszár, sertészűz
Siker: Aranygaluska és halászlé. Bármennyit készíthetek belőle az utolsó falatig el szoktak fogyni.
Kudarc: Bélszín sztroganoff módra. Olyan lett mint a cipőtalp/bár azt még nem rágcsáltam. 1,5 kg bélszín ment a szemétbe a vendégeknek meg rendeletem egy kis gyorskaját :(