Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sipos Tamás

Sipos Tamás vagyok, és ha minden igaz, akkor jövőre már friss-diplomás pályakezdő:)
Magamról dióhéjban annyit, hogy rengeteg értelmes és okos dolog érdekel. Többek között a Gasztronómia is (egy örök hobbi).
15 éves koromtól kezdtem komolyabban főzőcskézni. Egy évvel később már egész finom ételeket sikerült összehoznom, legalább is a család nem panaszkodott. Vendéglátóipariban érettségiztem, Pincér és Cukrász vizsgát tettem és természetesen üzemi konyhán is dolgoztam. Szakács gyakorlatomat az Egri Polgármesteri hivatal konyháján töltöttem. Jelenleg nem dolgozom egyik szakmámban sem. Inkább tanulok:)


2015 óta tag

3 feltöltött recept


Kedvencek

Étel: A rizses ételek és a párolt zöldség félék. Szigorúan amit én főzök.

Fűszer: A zöld fűszerek és a só:)

Alapanyag: Zöldségek, hús és rizs.

Legnagyobb

Siker: Az első brassói (az egész család imádta).

Kudarc: Vizsgaidőszakban elfeledkeztem a húslevesről és lekozmált:)

Feltöltött receptjeim

Még nincs feltöltött és elfogatott receptem