Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Könnyekig hatódtunk a Zwack Unicum idei karácsonyi reklámfilmjén - videó!

default user icon
MME
Szeretetteljes pillanatokkal és téli csodavilággal érkezik a Zwack Unicum Nyrt. legújabb karácsonyi filmje. A novemberben debütáló reklámban egy ikonikus színészpáros, Haumann Máté, és édesapja, Haumann Péter idézik meg az ünnepi hagyományok varázslatát

A karácsonyi időszak az együtt töltött időről és a valódi értékekről szól. Sokféleképpen ünneplünk, különbözhetnek a szokásaink és a családi tradíciók, ám ezek a momentumok mindenkinek egyaránt meghatározók. Ezt emeli ki a Zwack idei karácsonyi filmje is, rámutatva, hogy az otthon, amely biztonságot, megbecsülést és szeretetet ad, nemcsak egy fizikai helyszín lehet, hanem azt fogódzkodót jelenti az életünkben, amelyből a nehéz pillanatokban erőt meríthetünk, az örömteli momentumokat pedig még teljesebbé teszi.

„Különleges helyet foglal el a szívemben ez a reklámfilm, olyan emlékeket adott és idézett fel, amelyekre szeretettel tekintek vissza. Édesapám munkamorálja rendkívüli példaértékkel bír számomra, odaadására és kitartására mindig felnéztem. Ezt a tanítását viszem magammal tovább, igazi kincsként őrzöm” – mondta el Haumann Máté.

A legújabb karácsonyi film 2022. elején nem mindennapi helyszíneken, különleges technikával és izgalmas kamerabeállításokkal készült Nyitrai Márton rendezésében. A kreatív koncepció kidolgozását és a filmgyártás koordinálását a Nagoo+Eight ügynökség végezte Kádár Gergely kreatív igazgató és Nagy Zsolt Csaba ügyvezető igazgató irányításával. Az otthonos mesevilágot idéző pillanatokat a Magyar Vasúttörténeti Parkban forgatták, a lékhorgászat jelenetéhez greenboxot vettek igénybe. Az ünnepi varázslatot a hófödte téli tájképek és a harangok éneke teszi teljessé.

 

„A családunk számára a karácsony mindig rendkívül fontos szerepet töltött be. A közös ünneplésekre édesapám teremtett lehetőséget, így mutatva példát számomra, én pedig boldogan folytatom a tradíciót. A világ különböző pontjain élünk és dolgozunk, ilyenkor jön el az idő, hogy újból hazatérjünk, köszönetet mondjunk szeretteinknek és együtt ünnepeljünk.” – mesélte el Zwack Sándor.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss