Elkészítés: Az öregtészta alapanyagait összedolgozom, letakarva 1 napot hagyom kelni.
Másnap a kenyérsütőgépbe rakok minden hozzávalót. Dagasztás-kelesztés programra állítom.
Mikor megkelt, kiborítom deszkára, formázom. 2 rudat készítek, és belerakom a tepsibe. Még 20 percig kel, majd sütőpapírral beborítom, forró, 210 fokos sütőbe teszem. A sütő aljába teszek edénybe vizet, hogy gőz is legyen a sütőben. 50 percig sütöm. Figyelni kell a vége felé, mert az 50 perc az én sütöm sütési ideje, de nem minden sütő süt egyformán. Mikor kiveszem, megmosdatom vízzel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre