Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egyre inkább leszokunk róla, pedig az emberi szervezetnek szüksége van zsírra!

default user icon
MME
Bemutatkozott a ZSÍR KELL! KAMPÁNY, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ellenőrzött mennyiségben, de az emberi szervezetnek igenis szüksége van zsírra.

 

A jó minőségű húsok zamatát, ízét is a zsír adja és nem utolsósorban zsiradékáru alapanyagokból fantasztikus ízvilágú ételeket lehet készíteni. A Zsír kell! csapata az ország meghatározó séfjeivel dolgozik azon, hogy bizonyítsák és elismertebbé tegyék a zsírfogyasztás fontosságát.

Az idei évben a Földművelésügyi Minisztérium is támogatja a Zsír kell! programot, így felhívva a figyelmet az itthon termelt termékek magas minőségére és ezek fogyasztásának fontosságára.

A Zsír kell! kampány idei arca, Sváby András elmondta, hogy örömmel vállalta el a kampány képviseletét. Gyermekkori emlékei közül nagyon szívesen emlékszik vissza a zsírral készült ételek, szendvicsek ízvilágára és saját konyhájában is meghatározó szerepet tölt be ez az alapanyag.

A Mangalica Fesztivált idén 11. alkalommal rendezik meg Budapesten a Szabadság téren, 2018. február 9-11 között. Az ingyenes budapesti rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. Az érdeklődők közvetlenül találkozhatnak az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszik meg a terméket, aki maga állította elő.

A fesztiválon népszerű főzőversenyre lehet benevezni, ahol a zsűrit idén is neves séfek Bíró Lajos, Vajda Pierre, Litauszki Zsolt, Segal Viktor, valamint Anger Zsolt, színész és az idei év Zsír kell! kampányának arca, Sváby András alkotják.

A zsűri elnöke Bíró Lajos maga is készíti, illetve folyamatosan keresi a tökéletes kolbászokat, szalámikat.

“Idén már 21 csapat nevezett a versenybe, ez több mint 300 versenyzőt jelent, ez mindig a fesztivál legnépszerűbb eseménye.” – mondta el Veégh Attila a Mangalica Fesztiválok fő szervezője. A Managlica Fesztiválon a Zsír kell! kampány keretében több ezer adag, Litauszki Zsolt séf által megálmodott ételt adnak át azoknak, akik teljesítik az idei kampány jelmondatát “Egyél jót, de mozogd le!" Február 11-én a fesztivál utolsó napján Rubint Réka tart edzést, ahol ha valaki teljesít néhány percet, máris gazdagabb lehet egy fínom mangalica étellel.

Nyerd meg a 3 db 10.000 Ft értékű Mangalica ZSÍR KELL! ajándékcsomag egyikét >>> 

Nyereményjáték:

10.000 Ft értékű Mangalica ZSÍR KELL! ajándékcsomagot nyert: 

Szavériné Pásztor Éva
Földi Tamás
Fazekas-Kiss Mária

A nyerteseknek gratulálunk, kérjük, vegyétek velünk a kapcsolatot a mindmegette@mediaworks.hu e-mail címen!

NE HAGYD EL A ZSIRADÉKOT! ENNYIT KELL BELŐLE ENNI EGY NAP >>> 
15 ZSÍRBAN GAZDAG ÉTEL, AMI SZUPEREGÉSZSÉGES - 1. RÉSZ >>> 
15 ZSÍRBAN GAZDAG ÉTEL, AMI SZUPEREGÉSZSÉGES - 2. RÉSZ >>> 
A ZSÍR ÉS AZ OLAJ NEM ELLENSÉG - ÍGY HASZNÁLD HELYESEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss