Elkészítés: A húst és a zöldségeket kockára, a hagymát és a szárnyasmájat apróra, a petrezselyem- és kaporzöldet finomra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
A zsiradékban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a húst, majd együtt pirítjuk tovább. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük, kevés vízzel vagy alaplével felengedjük, félpuhára pároljuk.
Ekkor beletesszük a gombát, a szárnyasmájat, a kaprot meg a petrzselyemzöldet, hozzáöntjük a maradék alaplevet. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Világos rántással berántjuk, még egyszer összeforraljuk. Tejföllel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre