Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zsebes csirkemell kolbásszal, sajttal töltve

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A zsebes csirkemell elkészítéséhez a csirkemellről a bőrt eltávolítjuk és 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. A húst bedörzsöljük a fűszersóval.
  2. A kolbászt és a hagymát karikára vágjuk, a sajtot és a paprikát szeletekre és megtöltjük vele a zsebeket. A csirkemell tetejét bacon szeletekkel betakarjuk.
  3. Tűzálló tálba helyezzük és fóliával lefedve, 165 fokon 45 percig sütjük, majd a fóliát levéve addig pirítjuk, míg a bacon pirosra sül a tetején. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss