Enyhén lisztezett felületen kitekerünk 1 tekercs levelestésztát, majd elosztunk rajta 6 db zsályalevelet.
Ráhelyezünk még egy levelestészta-lapot, és ezt is megszórjuk 6 db zsályalevéllel. Egy sodrófát kissé belisztezünk, és a tésztát kb. 30 x 20 cm-es téglalappá nyújtjuk.
Hosszában félbevágjuk, majd mindkét felet 3 egyenlő részre vágunk. Minden darabot megkenünk magos mustárral.
A tésztadarabokra 1-1 szál jó minőségű virslit helyezünk, majd megkenjük a tésztaszéleket az enyhén felvert tojással. Becsomagoljuk a virsliket a tésztába, teszünk a tetejükre egy-egy zsályalevelet, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A táskákat 200 fokra előmelegített sütőben, a sütő felső rácsán sütjük, kb. 35 percig. Hidegen és melegen is tálalhatjuk.