Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zsályás-sütőtökös pulykaragu

45 perc
4 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg pulyka medalion
  • 70 dkg sütőtök
  • 1 db hagyma
  • 1/2 marék friss zsálya
  • bors
  • szerecsendió
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

  1. A tököt meghámozzuk, falatnyi kockára vágjuk. A húst felcsíkozzuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk.
  2. Egy serpenyőben a vajon megpároljuk a hagymát, rádobjuk a húst, átpirítjuk minden oldalát.Beletesszük a sütőtököt is, felöntjük 2 dl vízzel, lefedjük.
  3. 10 perc után fűszerezzük sóval, fehérborssal, frissen őrölt szerecsendióval, és zsályával. További 10 percig főzzük, ameddig megpuhul a tök és a hús, és azonnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss