Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük sóval és rozmaringgal ízesített vízben. Leszűrjük, hagyjuk kissé hűlni, a héját eltávolítjuk, és karikákra vágjuk.
Egy mélyebb tűzálló tálat olajjal kikenünk, és a burgonyát, a karikára vágott keménytojást meg a kolbászt rétegezzük, minden rétegre teszünk zsályát, rozmaringot és kevés reszelt sajtot. A felső réteg burgonya legyen, melyre ráöntjük a tejföl, joghurt és 1 dl víz keverékét, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal, ízesítjük aprított zsályával, rozmaringgal.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt piros és ropogós nem lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre