Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zsályás-rozmaringos rakott burgonya

75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük sóval és rozmaringgal ízesített vízben. Leszűrjük, hagyjuk kissé hűlni, a héját eltávolítjuk, és karikákra vágjuk.

Egy mélyebb tűzálló tálat olajjal kikenünk, és a burgonyát, a karikára vágott keménytojást meg a kolbászt rétegezzük, minden rétegre teszünk zsályát, rozmaringot és kevés reszelt sajtot. A felső réteg burgonya legyen, melyre ráöntjük a tejföl, joghurt és 1 dl víz keverékét, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal, ízesítjük aprított zsályával, rozmaringgal.

Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt piros és ropogós nem lesz.

Megjegyzés

Zsályától és a rozmaringtól különleges lesz az ízhatás. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek

Friss